Сватбени тържества и артикули

Можем да предложим цялостна концепция или да реализираме идеите ви ЗАЕДНО, за да направим вашия сватбен ден незабравим!

Предлагаме ви организация, координация, концепция, място, меню, украса, подаръци за гостите ви, покани и всичко друго, което си представяте в този ден. Можем да осигурим артисти, които да допринесат за настроението на вас и вашите гости. Ще предвидим всяка ситуация и ще предложим решенията, които не можете да намерите.

Ще отговорим на всяко ваше желание – дори на това, за което още не се сещате!

Артикули

Както на всеки празник, така и на вашия сватбен ден, украсата, подаръците, поканите и всички дребни на пръв поглед детайли, са важна част от подготовката. Те допринасят за атмосферата, визията, дори и за настроението. Съобразени с концепцията на събитието, освен красиви, те могат да бъдат и функционални.

Можете да видите повече информация за сватбените ни артикули ТУК.

Харесайте ни:

Арт Е Факт Дейности

Организирали сме различни видове музикални събития и фестивали. През годините, успяхме да срещнем артисти с различни проекти, които обогатиха нас и българската културна сцена. Можем да осигурим артисти в различни стилове – джаз, фънк, поп, рок, класическа музика, народна музика, латино, суинг и други. Във времето, на наши събития са се случвали колаборации между различни стилове, както и колаборации между различни изкуства. 

Организираме лиретатурни събития, изложби и четения. 

Арт Е Факт се занимава с издателска и продуцентска дейност на артисти, видеообработка и предпечат. Стараем се да бъдем максимално полезни на тези, които ни се доверяват.

Развиваме колаборационен проект, събиращ различни автори, от различни сфери на изкуството, на една сцена, в единен проект. Първият Проект Арт Е Факт, нарекохме ГАМБИТ. Премиерата му ще се случи на 04.11.2022 г.. За повече информация, следете секция Събития или нашите страници в социалните мрежи.

Можете да разгледате Фестивалите на Арт Е Факт, Литературни събития, Продуцентска дейност, Предпечат и печатна дейност, Видеообработка, Текстопис, Частни събития, Производство на бутикови артикули, Производство на сватбени артикули, Ръчно-рисувани тениски, Апликация и росунка върху текстил, Декорация на чаши и бутилки и други дейности на Арт Е Факт, в секциите Услуги и Онлайн Магазин.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Към началото