Понякога, простичките на пръв поглед неща, са доста сполучливи!

Не винаги… Но все пак, понякога!

Рекламна тениска - Арт Е Факт - рекламна агенция с идея!

Тениски

Можем да изработим рекламни тениски с ръчно-рисувани или апликирани елементи, които да подчертаят индивидуалността на вашия бранд. Ако нямате конкретен проект, разчитайте на Арт Е Факт – рекламна агенция с идея!

Вижте онлайн магазина ни – секция Тениски.

подаръци онлайн

Чаши

Искате ли да напомняте за марката си всеки ден? Да бъдете част от ежедневието на потребителите си? Можем да изрисуваме, гравираме или декорираме чаши, с лого, изображение или друг елемент от вашия бранд.

Виж нашия онлайн магазин – секция Чаши и Бутилки

advertising products

Еко кожа

Ще проектираме изработим сувенир за всяка ваша кампания. Изработвали сме боксови круши /Kit-Kat/, зарове /Nestea/, кошове и артистични интериорни решения за игри и презентации /Лактима Балкан, BMW/, тематични сувенири и др. Можем да проектираме нестандартен продукт за вашия бранд . Арт Е Факт – рекламна агенция с идея!

Свържете се с нас!

рекламни

3D Print

Ще проектираме и изработим продукт, който да презентира марката ви по най-добрия начин. Ще ви предложим изделия от филамент, като можем да ги декорираме, съгласно нуждите на кампанията.

Свържете се с нас!

Какво още?

Проектиране на артикули в смесени техники – различни материали и функционалност

Бизнес планиране

Събитиен мениджмънт

Изготвяне на предпечатна подготовка и изработка на печатна реклама 

Видеообработка и изготвяне на рекламно видео

Текстопис и създаване на рекламни текстове

Изработка на лого

Разработка на website и ERP-системи на база вашите нужди

Разчитайте на нас, за всеки детайл, от планирането, до анализа на вашата кампания!

Можем да разработим рекламна кампания, да проектираме и изработим рекламен продукт, да организираме корпоративно събитие. Можем да изготвим бизнес-план, маркетингова стратегия, брандинг елементи и други. Арт Е Факт – рекламна агенция с идея! Разгледайте персоналните ни продукти, фестивалната ни дейност, сватбената ни организация, както и услугите за продуциране, издателска дейност, предпечат и печатна дейност. Понякога простичните, на пръв поглед неща, са най-важни!

Арт Е Факт – подаръци онлайн – Изработваме ръчно рисувани и дигитални картини, гравирани картини, шаржове и карикатури и други. Изработваме също ръчно рисувани, 3Д-декорирани и гравирани стъклени и керамични чаши, чинии и други. Рисунките се изработват с акрилни бои, а декорациите – с глина, канап, тел, текстил, хартия, камъни, мъниста, текстилни елементи, дърво, прежда, пластмаса, плексиглас, стъкло и други. Можем да предложим предварителен проект на изделие, което бихте искали да изработим. Освен картини и чаши, можем да изработим бутилки, продукти от Еко-кожа, нестандартни фигурки, рисувани тениски, можем да декорираме ваш текстил и кецове, можем да разработим и произведем нестандартен бутиков артикул по ваше желание. Имаме възможността да издадем Сертификат за уникалност на изделие. Изработваме макети, 3D-print, смесена техника и други.

Екипът ни е обучен за работа със софтуерни продукти, позволяващи дигитално проектиране и визуализация на проекти или създаване на видео материали. След предоставяне на проект от наша страна, вие ще можете да придобиете представа, относно продуктите, които да очаквате. При поръчка на по-голямо количество, Арт Е Факт, задължително изготвя мостра, която трябва да бъде одобрена. Предлагаме услуги по предпечатна подготовка, печат, видеообработка. Предлагаме организация и координация на събития и изработка на украси, покани и други. Може да създадем текст за всеки Ваш проект. Можете да разгледате секция Услуги. Посетете нашите профили във Facebook, Instagram, YouTube. Следете нашите Новини. Всички наши инициативи, ще намерите в секция Събития.

Абонирайте се за нашите профили във FacebookInstagramYouTube. Следете нашите Новини. Всички наши инициативи, ще намерите в секция Събития.

Scroll to Top