Шарж/Карикатура Изработка

Арт Е Факт, може да ви предложи ръчно-рисуван шарж или карикатура.

Често шарж и карикатура се използват за един и същи вид творба.

Широко разпространеният в България стил карикатури, всъщност, биха могли да се нарекат шаржове, тъй като пресъздаването на лицата на персонажите е по-реалистично. Целта на шаржа не е осмиване, а пораждане на позитивни емоции в получателите.

Карикатурата, от своя страна, представлява художестено произведение, което има за цел да подчертае дефект с комичен ефект – например – уголемени нос, уши, зъби, осезаемо оплешивяване и други.

Арт Е Факт може да предложи изработка на карикатури и шаржове, в зависимост от вашите предпочитания. Можете да се възползвате от опцията за рисувано или дигиталено произведение.

Повече информация за цени и размери, можете да намерите ТУК.

caricature карикатури

Харесайте ни:

Арт Е Факт дейности

Организирали сме различни видове музикални събития и фестивали. През годините, успяхме да срещнем артисти с различни проекти, които обогатиха нас и българската културна сцена. Можем да осигурим артисти в различни стилове – джаз, фънк, поп, рок, класическа музика, народна музика, латино, суинг и други. Във времето, на наши събития са се случвали колаборации между различни стилове, както и колаборации между различни изкуства. 

Организираме лиретатурни събития, изложби и четения. 

Арт Е Факт се занимава с издателска и продуцентска дейност на артисти, видеообработка и предпечат. Стараем се да бъдем максимално полезни на тези, които ни се доверяват.

Развиваме колаборационен проект, събиращ различни автори, от различни сфери на изкуството, на една сцена, в единен проект. Първият Проект Арт Е Факт, нарекохме ГАМБИТ. Премиерата му ще се случи на 04.11.2022 г.. За повече информация, следете секция Събития или нашите страници в социалните мрежи.

Можете да разгледате Фестивалите на Арт Е Факт, Литературни събития, Продуцентска дейност, Предпечат и печатна дейност, Видеообработка, Текстопис, Частни събития, Производство на бутикови артикули, Производство на сватбени артикули, Ръчно-рисувани тениски, Апликация и росунка върху текстил, Декорация на чаши и бутилки и други дейности на Арт Е Факт, в секциите Услуги и Онлайн Магазин.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Към началото