ОРГАНИЗАЦИЯ НА КОНЦЕРТ

Благодарим на всеки от музикантите, с които ни срещна съдбата! За таланта, настроението, усмивките, доверието, музиката, искреността, отношението, подкрепата, за силните емоции, които ни позволихте да изживеем заедно!

За организация на концерт

Планиране, Организация, Координация

Планирането на събитие е процес на комуникация, изградена върху доверие. Организацията на концерт изисква не-малко опит, познания и търпение. А координацията му има нужда от добър екип. Вярваме, че разполагаме с всичко това.

Техническо обезпечаване

Техническото обезпечаване на едно събитие е голяма част от организацията. Успяхме да изградим мрежа от контакти, която да ни позволи да поемем и тази задача. Все пак, когато предлагаме концепция, знаем че можем да я реализираме.

Изработка на декори и украса

Концерт или представление, не се ограничава до появата на артист. Знаем, че възприятието на публиката се допълва от, на пръв поглед малките детайли, декори, видеостена, украси, визия.

Програма

Можем да предложим изготвяне на сценарий, водещи, фотограф, видеозаснемане, всякакъв вид артисти. Арт Е Факт ще реализира всяка ваша идея!

Арт Е Факт изработва ръчно рисувани и дигитални картини, гравирани картини, шаржове и карикатури и други. Изработваме също ръчно рисувани, 3Д-декорирани и гравирани стъклени и керамични чаши, чинии и други. Рисунките се изработват с акрилни бои, а декорациите – с глина, канап, тел, текстил, хартия, камъни, мъниста, текстилни елементи, дърво, прежда, пластмаса, плексиглас, стъкло и други. Можем да предложим предварителен проект на изделие, което бихте искали да изработим. Освен картини и чаши, можем да изработим бутилки, продукти от Еко-кожа, нестандартни фигурки, рисувани тениски, можем да декорираме ваш текстил и кецове, можем да разработим и произведем нестандартен бутиков артикул по ваше желание. Имаме възможността да издадем Сертификат за уникалност на изделие. Изработваме макети, 3D-print, смесена техника и други.

Екипът ни е обучен за работа със софтуерни продукти, позволяващи дигитално проектиране и визуализация на проекти или създаване на видео материали. След предоставяне на проект от наша страна, вие ще можете да придобиете представа, относно продуктите, които да очаквате. При поръчка на по-голямо количество, Арт Е Факт, задължително изготвя мостра, която трябва да бъде одобрена. Предлагаме услуги по предпечатна подготовка, печат, видеообработка. Предлагаме организация и координация на събития и изработка на украси, покани и други. Може да създадем текст за всеки Ваш проект. Можете да разгледате секция Услуги. Посетете нашите профили във Facebook, Instagram, YouTube. Следете нашите Новини. Всички наши инициативи, ще намерите в секция Събития.

Scroll to Top