01
фев.
Изповедта на една блондинка
19:00 to 21:00
01-02-20

На 01.02.2020, в 19:00 часа, на сцената на Арт Е Факт, ще се качи Стела Пенчева – първата победителка от нашите конкурси.
Тя е … всестранно-развит човек, с голяма усмивка.
Причината да я поканим при нас, не е спортът, с който вече е известна и в медийното пространство, не са танците, които са нейна страст, не е математиката, а литературата.
Стела има издадена авторска стихосбирка, със заглавие „Confession“.

По време на литературното четене, ще можете да чуете нейната поезия и проза, в две части – в началото, ще чуем български творби от младата авторка, а втората част, ще е посветена на нейното англоезично творчество.

Ето како казва самата Стела:
“ Когато кажа, че пиша стихове, много хора не ми вярват. Може би защото съм руса. Или защото съм завършила математическа гимназия. А може би, защото съм персонален треньор и в повечето време карам хората да изливат пот в залата, вместо да изливам душата си на белия лист или екран.
Е, нещата се променят. На 1-ви февруари, ще бъде студено, затова ще събличам…. душата си. Със стихотворения и проза. Ще ви чета и говоря за любовта, тъгата, живота, Лондон, Париж, счетоводството … или всичко, което е вълнувало една романтична блондинка с душа на войн, в продължение на 18 години.
Ако в края на събитието решите, че искате да прочетете повече от творчеството ми, ще имате тази възможност. Специално за него ще преиздам първата и единствена моя стихосбирка „Confession“, която ще можете да си купите на литературното четене.“

Очакваме ви на 01.02.2020 г., точно в 19:00 часа!
ВХОД СВОБОДЕН!