01
дек.
Най-великите аматьори // Greatest amateurs
15:30 to 22:30
01-12-19

Може би ти си страшна откачалка и обичаш да пееш под душа, докато си представяш как излизаш с най-любимото си парче, пред хилядна публика!
Или всяка сутрин, преди да стигнеш до работа, слушаш любимата си група и пееш, колкото ти глас държи, в колата, затваряш очи и виждаш милионите си фенове!
А, може би, ти си човекът, който всяка събота вечер събира приятелите си в парка, за да им пее, една след друга, любимите си парчета с кухата китара?!!
Ако ти си някой от тези хора и никой не забелезва таланта ти под душа – споко, това е твоето място: „НАЙ-ВЕЛИКИТЕ АМАТьОРИ“! Ние търсим точно теб, за да ти предоставим сцена, микрофон, екип, техника и всичко необходимо, за да изпълниш любимото си парче и да се срещнеш с твоята публика! Това всичкото – да се снима и дори да се стриймва в youtube! Готов ли си? Това, което трябва да направиш, е само да ни изпратиш видео запис (може и с телефон) с твое изпълнение на любимото ти парче.

greatestamateurs@gmail.com – това е мейла, на който ще очакваме вашите линкове.

Важно е, да не сте професионален музикант – тоест да нямате официално издадени творби. Хората, които си изкарват парите с музика, ще бъдат дисквалифицирани – идеята е абсолютно безплатно, да се даде поле за изява на хора, със съвсем различни занимания.

Одобрените участници, ще са около 25 – всеки от тях, ще получи точен час за явяване. На място, всеки ще има на разположение професионален студиен микрофон, професионален тонрежисьор и възможност да включи още един (само един) инструмент или съответно инструментал, който можете да донесете на флашка, телефон, лаптоп и т.н.
Всеки ще изпее по една песен, като първо ще има възможност за пробен тейк.

Снимките ще се правят на зелен екран – така че, участниците могат да донесат картинка или видео, което после да бъде фон на тяхното видео.

Повече подробности и пояснения, ще получите, след като бъдете записани за участие. Няма да оценяваме по качество – предимство ще имат по-бързо откликналите. Разбира се, откровено фалшиви изпълнения, също ще бъдат дисквалифицирани.

Мястото е подбрано специално!
Арт Е Факт е пространство, където се събират едни от най-добрите музиканти на България и това е
прекрасна възможност да се потопите в тяхната атмосфера. Освен това, ще бъдете обслужени от художници, музиканти, поети … изобщо – пространство за изкуството. Докато чакате реда си, можете да разгледате и Галерия Арт Сувенири, която ще ви срещне с български автори на всевъзможни интересни неща.

Това събитие е без вход и без такси, благодарение на Awesome Foundation Sofia.
Организатори и участници, ще са хора от екипите на:
GEGA Live
Ampsonair
Айляк Фест Айляк Фест
Професионална продуктова и портретна фотография

П.П. В края на събитието, ще имате на разположение 30мин., да зададете въпроси към професионални музиканти или те да ви разкажат интересни истории от живота на един музикант. Имената им, за сега, ще запазим в тайна.

Повтаряме:
01.12.2019 г.
Арт Е Факт
Вход Свободен

За резервции: 0889352476