19
юли
Нарисувай шедьовър, с Мария Христова
13:00 to 16:00
19-07-20

Елате при нас, ще Ви научим как да създадете шедьовър и ще Ви заредим с добро настроение. Очаква Ви и чаша вино! Ще рисуваме на платно, с акрилни бои.

Кой ще ви помага да завършите своя шедьовър?

Мария Стойнова Христова

„Родена съм през 1985 г. в гр. София. Завърших „Национално училище за изящни изкуства Илия Петров“ в гр. София, специалност Графика. Бакалавър съм по Културология, магистър съм по Лайфстайл журналистика в Софийския университет.
От малка се възхищавам на творчеството на Владимир Димитров – Майстора. На 14 години започнах да рисувам негови картини и оттам се зароди любовта ми към рисуването. През 2008 г. взех участие в редица изложби на Културния център в гр. Скопие, Македония. Участвах във съвместна изложба в Дома на Борис Христов в София под надслов „Наследство“ през май 2014 г. През ноември 2015 г. взех участие в инициативата Inside arts, с картини под наслов „Моето място в…“.
През февруари 2016 г. се сбъдна и дебютът ми като самостоятелна художничка на софийската артистична сцена. Първата ми самостоятелна изложба, озаглавена „Венециански маски“, се проведе в галерия „Европа“.
Последваха участия в други съвместни изложби, за които благодаря на организацията Over art.“

Цена за участие: 35лв.
Всички материали ще бъдат осигурени от нас, така че, от вас се изисква желание, настроение и предварително записване.

За контакт: 0889352476