30
май
Innerglow – Live, Art E Fakt Garden
20:00 to 22:00
30-05-20

Innerglow се завръща с шут на сцената, за да отпрати короната в миналото.
Те са електронно-акустична поп-рок група с алтърнатив, денс и фънк елементи в авторските си песни.

Първият им следизолационен концерт, се задава в събота, 30-ти май, на открито и при всички мерки за сигурност в градината на Арт Е Факт.

Заповядайте, да чуете всичко най-ново от авторските им песни, включително последния сингъл на Innerglow – Little Magnets, който продължава да е в челото на класацията на БНР Топ 20.

„Имаме бонус в състава, което обаче няма да попречи на концерта, тъй като сцената е достатъчно голяма, за да стоим на безопасно разстояние. Въоръжете се с маски, защото казват, че в тоалетните дебнат чудовища от “Досиетата Х“, а било задължително да се предпазваме (те са нашите щитове и брони).
Поради мерките за сигурност, местата ще бъдат ограничени, така че, не чакайте последния момент, за да си вземете билети.
Друга радостна новина е, че ще започнем към 20:00 часа и ще приключим в 22:00, така че, след това вечерта тепърва започва!

За групата:

Още в първите две години от своето съществуване, Innerglow издаде песните “After You” и “Rising Sun”, изнесе множество концерти в някои от най-големите клубове и на някои от най-значимите фестивали в България, сподели сцената за общи изяви с изпълнители като “Остава”, “Hayes & Y”, „Jeremy?“, “Jin Monic”, “Nu/Ance”, “Taking Heed”, VICK. През януари 2019 групата издаде своя трети сингъл „Chained In Love“ с видеоклип, създаден от режисьора Николай Драганов. Песента получи множество позитивни реакции от публиката и прекара общо пет седмици на първо място в класацията на Българското национално радио – БНР Топ 20. В медиите групата все по-често бива поставяна сред най-свежите явления на новата българска музика. През юни Innerglow беше част и от един от най-значимите рок фестивали в България – „Hills of Rock”, както и от „Радио парк фест“ на БНР. Също така, вокалистът на бандата – Тодор Ковачев, беше част от шестия сезон на музикалното предаване „Гласът на България“. Лятото на 2019 г. беше време и за четвъртия сингъл на Innerglow, носещ името So Long. Песента прекара шест поредни седмици на първо място в БНР Топ 20 и също се радва на добро присъствие в телевизионния и радиоефир. Видеоклипът на So Long отново е дело на Николай Драганов и предлага нестандартни мрачни визии от гръцкото море. В началото на февруари 2020 г. излезе и най-новият сингъл на групата Little Magnets. Песента се появи с футуристичен клип, заснет на малко известна, но много въздействаща локация – пантеона „Майка България“ в село Гургулят. Little Magnets също достигна върха в БНР Топ 20.

Градината на Арт Е Факт ви очава!!!
30.05.2020 // 20:00 часа
Билети:
Предварителна продажба – 10 лв.
В деня на събитието – 12 лв.

За резервации: 0889352476

*Моля да имате предвид, че следствие ситуацията с COVID-19, местата са ограничени. Съветваме ви, да направите предварителна резервация. *