The Book Club Sofia представя…
20-10-15

THE BOOK CLUB Sofia представя: Никола Чалъков и новата му книга „Изпитанието на Розара“.

На 27.02.2020, в 20:30 часа, сцената на Арт Е Факт, посреща талантливите пишещи хора от THE BOOK CLUB Sofia, които ще ни представят творчеството на Никола Чалъков.

За книгата:
„Изпитанието на Розара“ е вълнуващ фентъзи трилър, в който най-опасните чудовища са не кръвожадните създания, призовани със заклинания, а хората.
Младата Розара е неопитна, незряла и изпълнена с решимост. Изпратена е в малкия град Дитрум, за да разреши проблем от магическо естество. Ако се провали, ще бъде прокудена от Кръга на лунната светлина и връзката й с магията ще бъде прекъсната.
Изпитанието, за което се е готвила, се превръща в начало на безмилостно преследване, в което някои се борят за власт, а други за оцеляването си. Розара е въвлечена в приключение, в което магическата й дарба не е достатъчна, за да спаси всичко, в което вярва на този свят. Ще се нуждае от цялата си съобразителност и от помощта на верни приятели. Предателства, кръв, приятелства и една нова любов бележат пътя й.

За автора:
Роден в София през 1981 г. Преводач с английски и френски език. Почитател на фентъзи и на всичко увлекателно, пленяващо и забавно във всякакви други жанрове.
Бакалавър по английска и френска филология в НБУ; магистър по американистика и британистика; магистър по национална сигурност от Академията на МВР.

ВХОД СВОБОДЕН!
За резервации: 0889352476