ОРГАНИЗАЦИЯ НА ИЗЛОЖБА

През годините, Арт Е Факт успя да развие галерийната си дейност! Благодарение на художниците, които ни се довериха да организираме тяхна изложба, успяхме не-само да се насладим на изкуството им, да познаем таланта им, но и да се научим как най-добре да презентираме този вид изкуство.

За организация на изложба

Планиране, Организация, Координация

Планирането на изложба има нужда от разбиране на вижданията на самия художник за неговите творби. Ние, като организатор, трябва да предадем на публиката емоцията, която носят те. Вярваме, че наличието на художник в екипа ни, ни помага да разбираме авторите.

Техническо обезпечаване

Разполагаме с екип, който може да предложи концептуални идеи за техническо обезпечаване на една изложба. Осветление, видеопроектиране и други.

Креативност в презентацията

Добрата творба трябва да бъде презентирана по най-добрия начин. Знаем, че по този начин подсилваме влиянието на картината. За това, разполагаме с компетентен екип, който може да проектира и изработи презентационни елементи, чрез които творбите ви да изпъкнат още повече.

Програма

Можем да предложим изготвяне на сценарий, водещи, фотограф, видеозаснемане, всякакъв вид артисти. Арт Е Факт ще реализира всяка ваша идея!

Арт Е Факт изработва ръчно рисувани и дигитални картини, гравирани картини, шаржове и карикатури и други. Изработваме също ръчно рисувани, 3Д-декорирани и гравирани стъклени и керамични чаши, чинии и други. Рисунките се изработват с акрилни бои, а декорациите – с глина, канап, тел, текстил, хартия, камъни, мъниста, текстилни елементи, дърво, прежда, пластмаса, плексиглас, стъкло и други. Можем да предложим предварителен проект на изделие, което бихте искали да изработим. Освен картини и чаши, можем да изработим бутилки, продукти от Еко-кожа, нестандартни фигурки, рисувани тениски, можем да декорираме ваш текстил и кецове, можем да разработим и произведем нестандартен бутиков артикул по ваше желание. Имаме възможността да издадем Сертификат за уникалност на изделие. Изработваме макети, 3D-print, смесена техника и други.

Екипът ни е обучен за работа със софтуерни продукти, позволяващи дигитално проектиране и визуализация на проекти или създаване на видео материали. След предоставяне на проект от наша страна, вие ще можете да придобиете представа, относно продуктите, които да очаквате. При поръчка на по-голямо количество, Арт Е Факт, задължително изготвя мостра, която трябва да бъде одобрена. Предлагаме услуги по предпечатна подготовка, печат, видеообработка. Предлагаме организация и координация на събития и изработка на украси, покани и други. Може да създадем текст за всеки Ваш проект. Можете да разгледате секция Услуги. Посетете нашите профили във Facebook, Instagram, YouTube. Следете нашите Новини. Всички наши инициативи, ще намерите в секция Събития.

Scroll to Top