Фестивална дейност

Докато развивахме идеите си, срещнахме множество талантливи артисти, занимаващи се с разнообразни изкуства и започнахме да развиваме дейността си, като организираме фестивали, които да представят различни видове изкуства. През 2019 г. организирахме първия Фестивал Арт Е Факт. 

През 2020 г., започнахме организация на по-мащабен проект за фестивал. Свързахме се с голям брой артисти и творци и направихме планът на събитието. 

 

Идеята беше фестивалът да се състои на закрито, в рамките на една седмица, за да можем да не бъдем зависими от атмосферни условия и да можем да представим още по-голям брой изкуства. За наше съжаление, настъпи пандемията с CoVid 19.

Но сега, през ноември 2022 г., предстои реализацията на второ издание на Фастивал Арт Е Факт. Очаквайте информация скоро.

Ако имате желание да се включите в някой от нашите фестивали, използвайте Контакти.

 

 

Харесайте ни:

Арт Е Факт Дейности

Организирали сме различни видове музикални събития и фестивали. През годините, успяхме да срещнем артисти с различни проекти, които обогатиха нас и българската културна сцена. Можем да осигурим артисти в различни стилове – джаз, фънк, поп, рок, класическа музика, народна музика, латино, суинг и други. Във времето, на наши събития са се случвали колаборации между различни стилове, както и колаборации между различни изкуства. 

Организираме лиретатурни събития, изложби и четения. 

Арт Е Факт се занимава с издателска и продуцентска дейност на артисти, видеообработка и предпечат. Стараем се да бъдем максимално полезни на тези, които ни се доверяват.

Развиваме колаборационен проект, събиращ различни автори, от различни сфери на изкуството, на една сцена, в единен проект. Първият Проект Арт Е Факт, нарекохме ГАМБИТ. Премиерата му ще се случи на 04.11.2022 г.. За повече информация, следете секция Събития или нашите страници в социалните мрежи.

Можете да разгледате Фестивалите на Арт Е Факт, Литературни събития, Продуцентска дейност, Предпечат и печатна дейност, Видеообработка, Текстопис, Частни събития, Производство на бутикови артикули, Производство на сватбени артикули, Ръчно-рисувани тениски, Апликация и росунка върху текстил, Декорация на чаши и бутилки и други дейности на Арт Е Факт, в секциите Услуги и Онлайн Магазин.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Към началото