Фестивална дейност

Изкуството е движещата сила на Арт Е Факт!

В годините сме показали, че ценим изкуството и винаги сме искали да спомагаме неговото развитие. И това е нашата посока. Смятаме, че за да създаваш изкуство, трябва да имаш голяма емоционалност, огромна смелост и да си готов на много труд! Но е важно, да има някой, който да те подкрепи! Изкуството е нещо лично, нещо специално, но е за споделяне! Един фестивал обединява голям екип от хора! В годините сме развивали идеите си, без много да му мислим и сме успявали да намираме съмишленици, в това, което правим! Смело можем да твърдим, че почеркът на Арт Е Факт е категоричен и отличава нашите събития!
festivals - музикални и арт фестивали и базари Арт Е Факт, видеообработка, събитиен мениджмънт, ръчна изработка на подаръци и още...

Арт Е Факт – Фестивали – Изработваме ръчно рисувани и дигитални картини, гравирани картини, шаржове и карикатури и други. Изработваме също ръчно рисувани, 3Д-декорирани и гравирани стъклени и керамични чаши, чинии и други. Рисунките се изработват с акрилни бои, а декорациите – с глина, канап, тел, текстил, хартия, камъни, мъниста, текстилни елементи, дърво, прежда, пластмаса, плексиглас, стъкло и други. Можем да предложим предварителен проект на изделие, което бихте искали да изработим. Освен картини и чаши, можем да изработим бутилки, продукти от Еко-кожа, нестандартни фигурки, рисувани тениски, можем да декорираме ваш текстил и кецове, можем да разработим и произведем нестандартен бутиков артикул по ваше желание. Имаме възможността да издадем Сертификат за уникалност на изделие. Изработваме макети, 3D-print, смесена техника и други.

Екипът ни е обучен за работа със софтуерни продукти, позволяващи дигитално проектиране и визуализация на проекти или създаване на видео материали. След предоставяне на проект от наша страна, вие ще можете да придобиете представа, относно продуктите, които да очаквате. При поръчка на по-голямо количество, Арт Е Факт, задължително изготвя мостра, която трябва да бъде одобрена. Предлагаме услуги по предпечатна подготовка, печат, видеообработка. Предлагаме организация и координация на събития и изработка на украси, покани и други. Може да създадем текст за всеки Ваш проект. Можете да разгледате секция Услуги. Посетете нашите профили във Facebook, Instagram, YouTube. Следете нашите Новини. Всички наши инициативи, ще намерите в секция Събития.

Абонирайте се за нашите профили във FacebookInstagramYouTube. Следете нашите Новини. Всички наши инициативи, ще намерите в секция Събития.

Scroll to Top