Персонални продукти

Можем да изработим уникална тениска с ръчно-рисувани или апликирани елементи, които да разкажат вашата история!

Вижте онлайн магазина ни - секция Тениски

Бъдете част от ежедневието на вашите любими хора, като им поднесете изрисувана, гравирана или 3D-декорирана чаша или бутилка.

Виж нашия онлайн магазин - секция Чаши и Бутилки

Проектираме и изработваме продукти, които разказват вашите истории. Възглавници, табуретки, чанти или нестандартни форми.

Виж нашия онлайн магазин - секция Еко-кожа

В зависимост от предпочитанията ви, можем да изрисуваме картина, да изработим 3D-картина, гравюра, шарж и други.

Виж нашия онлайн магазин - секция Картини

Предайте посланието си, чрез уникален сувенир, изработен специално за вас!

Виж нашия онлайн магазин - секция Фигурки

Artsouvenirs Организирали сме различни видове музикални събития и фестивали. През годините, успяхме да срещнем артисти с различни проекти, които обогатиха нас и българската културна сцена. Можем да осигурим артисти в различни стилове – джаз, фънк, поп, рок, класическа музика, народна музика, латино, суинг и други. Във времето, на наши събития са се случвали колаборации между различни стилове, както и колаборации между различни изкуства. Организираме лиретатурни събития, изложби и четения. Арт Е Факт се занимава с издателска и продуцентска дейност на артисти, видеообработка и предпечат. Стараем се да бъдем максимално полезни на тези, които ни се доверяват. Artsouvenirs Развиваме колаборационен проект, събиращ различни автори, от различни сфери на изкуството, на една сцена, в единен проект. Първият Проект Арт Е Факт, нарекохме ГАМБИТ. Премиерата му ще се случи на 04.11.2022 г.. Artsouvenirs За повече информация, следете секция Събития или нашите страници в социалните мрежи. Можете да разгледате Фестивалите на Арт Е Факт, Литературни събития, Продуцентска дейност, Предпечат и печатна дейност, Видеообработка, Текстопис, Частни събития, Производство на бутикови артикули, Производство на сватбени артикули, Ръчно-рисувани тениски, Апликация и росунка върху текстил, Декорация на чаши и бутилки и други дейности на Арт Е Факт, в секциите Услуги и Онлайн Магазин.в секциите Instagram и Facebook.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Към началото