Предпечат и печат

ПРЕДПЕЧАТ И ПЕЧАТНА ПОДГОТОВКА

Изготвяме визуалното оформление на вашите проекти. Идеите ни са семпли или артистични - в зависимост от нуждите и желанията ви. Ще предложим варианти на визии, текст, цялоста концепция.

За да обсъдим проекта ви,

Освен предпечатната подготовка на рекламните ви материали, можете да разчитате на нас и за печатната дейност. Работим с доказани бизнес партньори.

Проектираме

- лога;
- бранд елементи;
- визитки;
- флаери;
- плакати;

 Изработваме

- корици;
- обложки;
- портфолиа;

Планираме

- сайтове;
- ERP-системи;
- рекламни стратегии;

Artsouvenirs Организирали сме различни видове музикални събития и фестивали. През годините, успяхме да срещнем артисти с различни проекти, които обогатиха нас и българската културна сцена. Можем да осигурим артисти в различни стилове – джаз, фънк, поп, рок, класическа музика, народна музика, латино, суинг и други. Във времето, на наши събития са се случвали колаборации между различни стилове, както и колаборации между различни изкуства. Организираме лиретатурни събития, изложби и четения. Арт Е Факт се занимава с издателска и продуцентска дейност на артисти, видеообработка и предпечат. Стараем се да бъдем максимално полезни на тези, които ни се доверяват. Artsouvenirs Развиваме колаборационен проект, събиращ различни автори, от различни сфери на изкуството, на една сцена, в единен проект. Първият Проект Арт Е Факт, нарекохме ГАМБИТ. Премиерата му ще се случи на 04.11.2022 г.. Artsouvenirs За повече информация, следете секция Събития или нашите страници в социалните мрежи. Можете да разгледате Фестивалите на Арт Е Факт, Литературни събития, Продуцентска дейност, Предпечат и печатна дейност, Видеообработка, Текстопис, Частни събития, Производство на бутикови артикули, Производство на сватбени артикули, Ръчно-рисувани тениски, Апликация и росунка върху текстил, Декорация на чаши и бутилки и други дейности на Арт Е Факт, в секциите Услуги и Онлайн Магазин.в секциите Instagram и Facebook.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Към началото