ОРГАНИЗАЦИЯ на сватбени тържества

За една артистична сватба!

Планиране, Организация, Координация

Можем да предложим цялостна концепция или да реализираме идеите ви ЗАЕДНО, за да направим вашия сватбен ден незабравим! Ще отговорим на всяко ваше желание – дори на това, за което още не се сещате! За една приказна сватба!

Изработка на покани и подаръци за гости

Можем да изработим покани за сватба, като предложим и текст, разказващ вашата приказка. Ще изработим и подаръците за гостите ви, като съобразим концепцията на тържеството.

Изработка на украса

След като обсъдим концепцията, можем да изработим украсата за вашия мечтан ден, в най-малките детайли. Като започнем от гривни, бутониери, кошнички, кутии за подаръци и халки, булченски букети, украси за маси, арки, табели, табло за настаняване, чаши и каквото още ви хрумне.

Програма

Можем да предложим водещи, DJ, фотограф, видеозаснемане. В зависимост от темата на събитието ви, можем да осигурим артисти, които да допринесат за настроението на вас и вашите гости.

За ВСИЧКО необходимо за вашата сватба, можете да разчитате на Арт Е Факт!

Арт Е Факт – подаръци онлайн – Изработваме ръчно рисувани и дигитални картини, гравирани картини, шаржове и карикатури и други. Изработваме също ръчно рисувани, 3Д-декорирани и гравирани стъклени и керамични чаши, чинии и други. Рисунките се изработват с акрилни бои, а декорациите – с глина, канап, тел, текстил, хартия, камъни, мъниста, текстилни елементи, дърво, прежда, пластмаса, плексиглас, стъкло и други. Можем да предложим предварителен проект на изделие, което бихте искали да изработим. Освен картини и чаши, можем да изработим бутилки, продукти от Еко-кожа, нестандартни фигурки, рисувани тениски, можем да декорираме ваш текстил и кецове, можем да разработим и произведем нестандартен бутиков артикул по ваше желание. Имаме възможността да издадем Сертификат за уникалност на изделие. Изработваме макети, 3D-print, смесена техника и други.

Екипът ни е обучен за работа със софтуерни продукти, позволяващи дигитално проектиране и визуализация на проекти или създаване на видео материали. След предоставяне на проект от наша страна, вие ще можете да придобиете представа, относно продуктите, които да очаквате. При поръчка на по-голямо количество, Арт Е Факт, задължително изготвя мостра, която трябва да бъде одобрена. Предлагаме услуги по предпечатна подготовка, печат, видеообработка. Предлагаме организация и координация на събития и изработка на украси, покани и други. Може да създадем текст за всеки Ваш проект. Можете да разгледате секция Услуги. Посетете нашите профили във Facebook, Instagram, YouTube. Следете нашите Новини. Всички наши инициативи, ще намерите в секция Събития.

Абонирайте се за нашите профили във FacebookInstagramYouTube. Следете нашите Новини. Всички наши инициативи, ще намерите в секция Събития.

Scroll to Top