Видеообработка

Можем да създадем 3D анимация, лирик видео, арт видео, рекламно или презентационно видео за вашите проекти, както и да обработим видеоматериал, спрямо вашите нужди. Нашият екип развива познанията си за видеообработка ежедневно.

Видеообработка и създаване на Анимирано или Лирик видео

Изработка на анимирано видео, лирик видео или друго. Екипът ни включва художници и работи с програмни продукти като 3DsMax, Adobe Premier Pro, Adobe Photoshop, Adobe Corel Draw и други.

Видеообработка или създаване на Арт видео

Компютърни елементи за направата на видео, изработка на видео с природни или други елементи. Можем да обсъдим концепция и да заснемем и създадем желаният от вас клип.

Видеообработка или създаване на Рекламно видео

Изработка на рекламно видео. Можем да предложим концепция за презентация на вашите продукти, услуги и други.

Видеообработка или създаване на Презентационно видео

Изработка на презентационни, информационни видеа, уроци, интервюта, пояснителни видеа, влогове и видео блогове. Можете да разчитате на нас за осигуряване на рекламното лице, ако още не сте намерили участник във видеото си.

Обработка на заснето видео

Обработка на видеоматериали – създаване на откъси, цветокорекции, монтаж на звук и други.

Арт Е Факт изработва ръчно рисувани и дигитални картини, гравирани картини, шаржове и карикатури и други. Изработваме също ръчно рисувани, 3Д-декорирани и гравирани стъклени и керамични чаши, чинии и други. Рисунките се изработват с акрилни бои, а декорациите – с глина, канап, тел, текстил, хартия, камъни, мъниста, текстилни елементи, дърво, прежда, пластмаса, плексиглас, стъкло и други. Можем да предложим предварителен проект на изделие, което бихте искали да изработим. Освен картини и  чаши, можем да изработим бутилки, продукти от Еко-кожа, нестандартни фигурки, рисувани тениски, можем да декорираме ваш текстил и кецове, можем да разработим и произведем нестандартен бутиков артикул по ваше желание. Имаме възможността да издадем Сертификат за уникалност на изделие. Изработваме макети, 3D-print, смесена техника и други.

Екипът ни е обучен за работа със софтуерни продукти, позволяващи дигитално проектиране и визуализация на проекти или създаване на видео материали. След предоставяне на проект от наша страна, вие ще можете да придобиете представа, относно продуктите, които да очаквате. При поръчка на по-голямо количество, Арт Е Факт, задължително изготвя мостра, която трябва да бъде одобрена. Предлагаме услуги по предпечатна подготовка, печат, видеообработка. Предлагаме организация и координация на събития и изработка на украси, покани и други. Може да създадем текст за всеки Ваш проект. Можете да разгледате секция Услуги. Посетете нашите профили във Facebook, Instagram, YouTube. Следете нашите Новини. Всички наши инициативи, ще намерите в секция Събития.

Визуализираме историите Ви!

Scroll to Top