Видеообработка

ВИДЕООБРАБОТКА

Анимирано и Лирик видео

Изработка на анимирано видео, лирик видео или друго. Екипът ни включва художници и работи с програмни продукти като 3DsMax, Adobe Premier Pro, Adobe Photoshop, Adobe Corel Draw и други.

Арт видео

Компютърни елементи за направата на видео, изработка на видео с природни или други елементи. Можем да обсъдим концепция и да заснемем и създадем желаният от вас клип.

Рекламно видео

Изработка на рекламно видео. Можем да предложим концепция за презентация на вашите продукти, услуги и други.

Презентационно видео

Изработка на презентационни, информационни видеа, уроци, интервюта, пояснителни видеа, влогове и видео блогове. Можете да разчитате на нас за осигуряване на рекламното лице, ако още не сте намерили участник във видеото си.

Обработка на видео

Обработка на видеоматериали - създаване на откъси, цветокорекции, монтаж на звук и други.

ВИЗУАЛИЗИРАМЕ ИСТОРИИТЕ ВИ!

Artsouvenirs Организирали сме различни видове музикални събития и фестивали. През годините, успяхме да срещнем артисти с различни проекти, които обогатиха нас и българската културна сцена. Можем да осигурим артисти в различни стилове – джаз, фънк, поп, рок, класическа музика, народна музика, латино, суинг и други. Във времето, на наши събития са се случвали колаборации между различни стилове, както и колаборации между различни изкуства. Организираме лиретатурни събития, изложби и четения. Арт Е Факт се занимава с издателска и продуцентска дейност на артисти, видеообработка и предпечат. Стараем се да бъдем максимално полезни на тези, които ни се доверяват. Artsouvenirs Развиваме колаборационен проект, събиращ различни автори, от различни сфери на изкуството, на една сцена, в единен проект. Първият Проект Арт Е Факт, нарекохме ГАМБИТ. Премиерата му ще се случи на 04.11.2022 г.. Artsouvenirs За повече информация, следете секция Събития или нашите страници в социалните мрежи. Можете да разгледате Фестивалите на Арт Е Факт, Литературни събития, Продуцентска дейност, Предпечат и печатна дейност, Видеообработка, Текстопис, Частни събития, Производство на бутикови артикули, Производство на сватбени артикули, Ръчно-рисувани тениски, Апликация и росунка върху текстил, Декорация на чаши и бутилки и други дейности на Арт Е Факт, в секциите Услуги и Онлайн Магазин.в секциите Instagram и Facebook.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Към началото