Сватбени тържества

ОРГАНИЗАЦИЯ на сватбени тържества

Планиране, Организация, Координация

Можем да предложим цялостна концепция или да реализираме идеите ви ЗАЕДНО, за да направим вашия сватбен ден незабравим! Ще отговорим на всяко ваше желание – дори на това, за което още не се сещате!

Изработка на покани и подаръци за гости

Можем да изработим покани, като предложим и текст, разказващ вашата приказка. Ще изработим и подаръците за гостите ви, като съобразим концепцията на тържеството.

Изработка на украса

След като обсъдим концепцията, можем да изработим украсата за вашия мечтан ден, в най-малките детайли. Като започнем от гривни, бутониери, кошнички, кутии за подаръци и халки, булченски букети, украси за маси, арки, табели, табло за настаняване, чаши и каквото още ви хрумне.

Програма

Можем да предложим водещи, DJ, фотограф, видеозаснемане. В зависимост от темата на събитието ви, можем да осигурим артисти, които да допринесат за настроението на вас и вашите гости.

weddings artefakt Организирали сме различни видове музикални събития и фестивали. През годините, успяхме да срещнем артисти с различни проекти, които обогатиха нас и българската културна сцена. Можем да осигурим артисти в различни стилове – джаз, фънк, поп, рок, класическа музика, народна музика, латино, суинг и други. Във времето, на наши събития са се случвали колаборации между различни стилове, както и колаборации между различни изкуства. Организираме лиретатурни събития, изложби и четения. Арт Е Факт се занимава с издателска и продуцентска дейност на артисти, видеообработка и предпечат. Стараем се да бъдем максимално полезни на тези, които ни се доверяват. weddings artefakt Развиваме колаборационен проект, събиращ различни автори, от различни сфери на изкуството, на една сцена, в единен проект. Първият Проект Арт Е Факт, нарекохме ГАМБИТ. Премиерата му ще се случи на 04.11.2022 г.. weddings artefakt За повече информация, следете секция Събития или нашите страници в социалните мрежи. Можете да разгледате Фестивалите на Арт Е Факт, Литературни събития, Продуцентска дейност, Предпечат и печатна дейност, Видеообработка, Текстопис, Частни събития, Производство на бутикови артикули, Производство на сватбени артикули, Ръчно-рисувани тениски, Апликация и росунка върху текстил, Декорация на чаши и бутилки и други дейности на Арт Е Факт, в секциите Услуги и Онлайн Магазин.в секциите Instagram и Facebook.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Към началото