Разказваме истории!

Продуктите ни пресъздават спомени!   Събитията ни създават емоции!

Украсите ни предизвикват усещане!    Фестивалите ни откриват таланти!

Вярваме в приказките!

Материализираме всяка история!

Mожем да пресъздадем специалните ви моменти,

чрез ръчно изработените подаръци на Арт Е Факт

или тематични украси! Разкажете ни история!

Обичаме това, което правим!

Планираме, организираме и координираме!

Менажираме, продуцираме, издаваме!

Измисляме, проектираме, изработваме!

Стараем се да подпомагаме изкуството във всяка негова форма!

Elena Lazarova Art E Fakt Manager

Елена Лазарова

Управител

Елена стартира изграждането на бранда Арт Е Факт, през 2013 г.

Дипломира се в магистърска програма Реклама и Бранд мениджмънт в Нов Български Университет. След това, продължава да се самоусъвършенства, като завършва курсове за Adobe Premier Pro, Adobe Photoshop, Adobe Corel Draw, Тонрежисура с програмен продукт Reaper, Microsoft Access, 3DsMax, развива уменията си в WordPress, Yoast SEO и др. 

В момента, Елена изучава Дигитален маркетинг. Предстои й да се дипломира през лятото на 2024 г.

Тодор Бакърджиев

Музикант

Роден на 09.10.1988 г., в гр. София, Тодор завършва НМУ „Любомир Пипков“ и НМА “Панчо Владигеров“. Участва като лийд-тромпет в съставите на: Биг Бендовете на Браз Асоциация, БНР, Независимите Македонски Джаз-музиканти. Работи с имена като: Михаил Йосифов, Ангел Заберски, Хилда Казасян, Деси Добрева, Michel Camilo, Don Menza, Patty Austin, Randy Brecker, Jimmy Davis, Melisa Aldana и др. Дългогодишно е приятелството му с проф. Милчо Левиев. 

Тодор издава авторски джаз албум с името TB4 TKO Reborn, който можете да чуете и в YouTube страницата на Арт Е Факт!

Илиана Куцарова Арт Е Факт - художник дизайнер

Илиана Куцарова

Художник

Илиана е родена в гр. София. Завършва Национална Гимназия за Приложни Изкуства „Св. Лука“, със специалност Художник Вътрешен Интериор.

Илиана се присъединява към екипа на Арт Е Факт, през 2015 г. Тя е човек с огромна емоционалност и креативно мислене. В дейността на Арт Е Факт, можете да разчитате на нея за проектиране и изработка на персонален подарък или украса, изработка на картина, шарж, карикатура, дигитална обработка на изображения и други.

Опознайте част от партньорите ни в секция Блог, като прочетете техните интервюта ТУК!

Как започна всичко?

Началото поставихме с производство на детски играчки и сувенири от еко кожа и велур, с които бяхме познати на пазара както в България, така и зад граници. Участвахме в Пловдивски панаир, няколко поредни години, в Международното изложение за детски играчки в гр. Нюрнберг – Германия, Реклама Експо и в много други форуми, на които представяхме продуктите си. Марката, която развивахме тогава, се казваше Тоел Тойс. Производството беше насочено основно към бизнес-клиенти, като разработвахме артикули за рекламни агенции, големи вериги магазини за детски играчки, обзавеждахме детски кътове. Бизнесът ни се развиваше, докато не се появиха Китайските производители. В този момент, марката ни вече не беше конкурентноспособна.

Тогава се изправихме пред много важен избор.

Имахме две опции – първата, да се откажем, което за нас е далеч от възможното, защото обичаме това, което правим и втората – да опитаме да се борим с огромната машина, с която се сблъскахме. Всъщност, не направихме нито едното, нито другото! Решихме да променим концепцията си и да започнем да създаваме уникални бутикови продукти. Искаме да лансираме индивидуалните проекти и да стимулираме креативността у потребителите.

Наричаме услугата си – осъществяване на клиентски идеи.

Очакваме да материализираме изкуство, каквото самите клиенти пожелаят и каквото самите клиенти измислят. Смятаме, че хората са достатъчно креативни, което дава поле за изява на бранд, като този, който развиваме. Ако, все пак, някой няма конкретна идея, може да поиска нашето предложение и да проектираме и изработим персонален подарък, съобразен с посланието, което трябва да носи той. Залагаме на емоционалната стойност на продуктите си. 

След като поставихме началото на бранда Арт Сувенири, преценихме, че е настъпил моментът да го развием в нещо по-мащабно.

През 2017 г., създадохме място, където да можем да презентираме не-само продукти, но и цялостната си дейност. „Арт Е Факт“ се превърна в  мястото, където можеш да се докоснеш до изкуството, във всяка негова форма. Място, което обединяваше различни видове изкуства. Едно „заведение“, в което можеш да комуникираш с дизайнери, художници, рекламисти, музиканти, фотографи, скулптури, събитийни мениджъри и др. … и дори да бъдеш обслужван от тях. То представляваше коктейл-бар, в който бяхме позиционирали галерия на изкуствата, музикална сцена, event-center и др. На това място, можеше да намериш отношение към детайлите, независимо дали става дума за подарък, събитие или просто пиене на кафе.

През 2021 г., следствие пандемията, отново настъпи време за промяна!

Преценихме, че няма нужда да караме хората да дойдат при нас, когато ние можем да отидем при тях. Отново разширихме дейността си, като се превърнахме в организатори на събития. Създадохме концепция и партньорства, които ни позволяват да реализираме проекти на много и различни места. Междувременно, екипът ни се обучи в 3D-Print, тонрежисура, видео-обработка и други, така че да можем да бъдем максимално гъвкави за нуждите на клиентите си.

На 04-ти март 2022 г., отворихме вратите на Ателие Арт Е Факт! 

Тук можете да видите екипа ни в творчески процес, да обсъдите идеи за Вашите събития, подаръци или всичко, за което смятате, че ви се говори с нас. Можете да разгледате или закупите ръчно изработените произведения на изкуството, които ви очакват в ателието ни и броят им нараства ежедневно. 

През 2023 г., стартирахме и строителни дейности, защото предстои най-мащабната ни инициатива, а именно – изграждане на Културен център Арт Е Факт!

За него, обаче, предстои да ви разкажем повече във времето.

Защо да изберете нас?

Опитваме да слушаме и да разбираме клиентите си и техните нужди. Залагаме на първо място на услугата, на качеството и на отношението. Това важи както за клиентите, така и за екипа ни. Смятаме, че всеки човек е специален и се стремим да му го показваме – с отношението си, с уникалността на изделията, които може да намерите в портфолиото ни или да създадем в бъдеще и с това, че уважаваме всяка гледна точка. Целта ни е да бъдем рекламирани от хората, защото сме успели да достигнем до тях. Предлагаме емоции, лично отношение, спомени, интересна концепция и възможности.

За да осъществим идеите Ви ЗАЕДНО...

ръчна изработка на персонален подарък от Арт Е Факт.

Арт Е Факт изработва ръчно рисувани и дигитални картини, гравирани картини, шаржове и карикатури и други. Изработваме също ръчно рисувани, 3Д-декорирани и гравирани стъклени и керамични чаши, чинии и други. Рисунките се изработват с акрилни бои, а декорациите – с глина, канап, тел, текстил, хартия, камъни, мъниста, текстилни елементи, дърво, прежда, пластмаса, плексиглас, стъкло и други. Можем да предложим предварителен проект на изделие, което бихте искали да изработим. Освен картини и чаши, можем да изработим бутилки, продукти от Еко-кожа, нестандартни фигурки, рисувани тениски, можем да декорираме ваш текстил и кецове, можем да разработим и произведем нестандартен бутиков артикул по ваше желание. Имаме възможността да издадем Сертификат за уникалност на изделие. Изработваме макети, 3D-print, смесена техника и други.

Екипът ни е обучен за работа със софтуерни продукти, позволяващи дигитално проектиране и визуализация на проекти или създаване на видео материали. След предоставяне на проект от наша страна, вие ще можете да придобиете представа, относно продуктите, които да очаквате. При поръчка на по-голямо количество, Арт Е Факт, задължително изготвя мостра, която трябва да бъде одобрена. Предлагаме услуги по предпечатна подготовка, печат, видеообработка. Предлагаме организация и координация на събития и изработка на украси, покани и други. Може да създадем текст за всеки Ваш проект. Можете да разгледате секция Услуги. Посетете нашите профили във Facebook, Instagram, YouTube. Следете нашите Новини. Всички наши инициативи, ще намерите в секция Събития.

Scroll to Top