За нас

РАЗКАЗВАМЕ ИСТОРИИ!

Пресъздаваме спомени, чрез продукти! Създаваме емоции, чрез събития! Предизвикваме усещане, чрез украси! Откриваме таланти, чрез фестивали! Планираме, организираме и координираме! Менажираме, продуцираме, издаваме! Стараем се да подпомагаме изкуството във всяка негова форма!

ОБИЧАМЕ ПРИКАЗКИТЕ!

Материализираме всяка приказка, която чуем! Когато погледнете наш продукт, можете да се върнете в специалните моменти от вашите лични истории!

Нашият екип

Екипът ни е креативен и артистичен!

Team 3

Елена Лазарова

Управител

Елена е завършила магистърска програма Реклама и Бранд мениджмънт в Нов Български Университет. След като получава дипломата си, продължава да се самоусъвършенстване, като завършва курсове за Adobe Premier Pro, Adobe Photoshop, Adobe Corel Draw, Тонрежисура с програмен продукт Reaper, Microsoft Access, 3DsMax и др.
Елена стартира изграждането на бранда Арт Е Факт, през 2013 г.

Team 3

Тодор Бакърджиев

Музикант

Роден на 09.10.1988 г., в гр. София. Завършва НМУ „Любомир Пипков“ и НМА “Панчо Владигеров“. Участва като лийд-тромпет в съставите на: Биг Бендовете на Браз Асоциация, БНР, Независимите Македонски Джаз-музиканти. Работи с имена като: Михаил Йосифов, Ангел Заберски, Хилда Казасян, Деси Добрева, Michel Camilo, Don Menza, Patty Austin, Randy Brecker, Jimmy Davis, Melisa Aldana и др. Дългогодишно е приятелството му с проф. Милчо Левиев.

Team 1

Илиана Куцарова

Графичен Дизайнер / Художник

Илиана е родена на 27.10.1991г., в гр. София. Завършва Национална Гимназия за Приложни Изкуства "Св. Лука", със специалност Художник Вътрешен Интериор.
Илиана се присъединява към екипа на Арт Е Факт, през 2015 г. Тя е човек с огромна емоционалност и креативно мислене.

Разкажи ми твоята история, Аз ще те изслушам.

Моята е друга, Тя не се получи.

Разкажи ми колко чака, Аз ще ти разкажа как мълчах!

Искаше от мене полет, Ала аз едва вървях.

Трябваше да кажа нещо, Но така и не успях.

След това ми стана тъжно И без теб самотен бях…

А усмивка днес, неволно се събужда, Щом в далечината видя как,

Слънчогледи се заглеждат, Във един, единствен цвят.

Как започна всичко?

Началото поставихме с производство на детски играчки и сувенири от еко-кожа и велур, с които бяхме познати на пазара както в България, така и зад граници. Участвахме в Пловдивски панаир, няколко поредни години, в Международното изложение за детски играчки в гр. Нюрнберг - Германия, Реклама Експо и в много други форуми, на които представяхме продуктите си. Марката, която развивахме тогава, се казваше Тоел Тойс. Производството беше насочено основно към бизнес-клиенти, като разработвахме артикули за рекламни агенции, големи вериги магазини за детски играчки, обзавеждахме детски кътове. Бизнесът ни се развиваше, докато не се появиха Китайските производители. В този момент, марката ни вече не беше конкурентноспособна.

Тогава се изправихме пред много важен избор. Имахме две опции – първата, да се откажем, което за нас е далеч от възможното, защото обичаме това, което правим и втората – да опитаме да се борим с огромната машина, с която се сблъскахме. Всъщност, не направихме нито едното, нито другото. Решихме да променим концепцията си и да започнем да създаваме уникални бутикови продукти. Така се появи идеята за услугата, която предлагаме. Искаме да лансираме индивидуалните проекти, а не конкретна гама продукти.

Наричаме услугата си – осъществяване на клиентски идеи. Очакваме да създаваме продукти, каквито самите клиенти пожелаят и каквито самите клиенти измислят. Смятаме, че нашите потребители са достатъчно креативни, което дава поле за изява на бранд, като този, който развиваме. Ако, все пак, някои от клиентите ни нямат конкретни идеи, сме осигурили възможности и за тях. Могат да поискат нашето предложение и да проектираме артикул, съгласно посланието, което трябва да носи той. Залагаме на емоционалната стойност на продуктите, които произвеждаме. В меню Реализирани проекти, можете да разгледате мострени продукти, разработвани за наши клиенти.

След като поставихме началото на бранда Арт Сувенири, преценихме, че е настъпил моментът да го развием в нещо по-мащабно.

През 2017 г., създадохме място, където да можем да презентираме не-само продукти, но и цялостната си дейност. "Арт Е Факт" се превърна в  мястото, където можеш да се докоснеш до изкуството, във всяка негова форма. Място, което обединяваше различни видове изкуства. Едно "заведение", в което можеш да комуникираш с дизайнери, художници, рекламисти, музиканти, фотографи, скулптури, събитийни мениджъри и др. ... и дори да бъдеш обслужван от тях. То, представляваше коктейл-бар, в който бяхме позиционирали галерия на изкуствата, музикална сцена, event-center и др. На това място, можеше да намериш отношение към детайлите, независимо дали става дума за подарък, събитие или просто пиене на кафе.

През 2021 г., следствие пандемията, отново настъпи време за промяна!

Преценихме, че няма нужда да караме хората да дойдат при нас, когато ние можем да отидем при тях. Така, отново разширихме дейността си, като се превърнахме в организатори на събития, в различни физически обекти. Създадохме концепция и партньорства, които да ни позволяват да реализираме проектите си на много и различни места.

Междувременно, екипът ни се обучи в 3-D-Print, тонрежисура, видео-обработка и т.н., така че да можем да бъдем максимално гъвкави за нуждите на клиентите си.

На 04-ти март 2022 г., отворихме врати на Ателие Арт Е Факт! Там можете да видите нашия екип в творчески процес, да обсъдите с нашите момичета идеи за Вашите събития, продукти или всичко, за което смятате, че ви се обсъжда с нас. Можете да разгледате или закупите ръчно-изработените артикули, които ви очакват в ателието ни и броят им нараства ежедневно. Можете да следите facebook-страницата ни за последните случки.

Защо да изберете нас?

Опитваме да слушаме и да разбираме клиентите си и техните нужди. Залагаме на първо място на услугата, на качеството и на отношението. Това важи както за клиентите, така и за екипа ни. Смятаме, че всеки човек е специален и се стремим да му го показваме - с отношението си, с уникалността на изделията, които може да намерите в портфолиото ни или да създадем в бъдеще и с това, че уважаваме всяка гледна точка. Целта ни е да бъдем рекламирани от хората, защото сме успели да достигнем до тях.

Предлагаме емоции, лично отношение, спомени, интересна концепция и възможности.

За да осъществим идеите Ви заедно, Свържете се с нас!

Към началото