Сватбени артикули

Поканите...

Можем да предложим нестандартни покани, както и текст към тях. Разгледай Видеообработка и Текстопис.

 

Поканата е едно от най-важните неща за една булка! Тя е едновременно спомен, отношение, носи радост и оставя впечатление за изпращача. Поканата е лицето на вашата сватба... и ние добре знаем колко е притеснена всяка булка, докато на види в рецете си идеалната покана!

Кутийката за халки е нещо изключително сантиментално за младоженците! Тя ще съхранява вашите халки до момента на чаканото "ДА". Нейната украса е отношение от младоженците, към самите младоженци. Знаем, че любовта е красива и ще я изобразим на перфектната кутия за халки. Можете да ни се доверите!

Кутийката за пръстени...

Украсата...

Украсата на сватбата е нещото, което превръща едно събиране на "двама луди и двеста гладни", в истинска сватба! Всеки детайл е важен за булката и всяка точица, бод, камъче или мънисто, трябва да бъде на точно-определеното място. Украсата е това, което кара жените да се почувстват като исктински принцеси! Можем да вплетем различни материали, за да пресъздадем вашата визия за идеалната приказка!

Сватбен автомобил...

Разбира се, украсата на автомобила, също трябва да бъде съобразена с концепцията на сватбата!

Кошничките и късметчетата...

Все повече сватби в България, започват да се случват на открито. Тук идва момента на малките шаферки и шафери, които поръсват пътя на булката към олтара с цветя и други, поставени в кошнички, които също биват украсени.

Късмети...

Късметчетата, които кумата хвърля след гражданския брак, също не са за пренбрегване. Според старите хора, броят им трябва да е толкова, колкото годините на булката.

Булченският букет и арката...

Те ще бъдат акцент в този специален ден и ще украсят снимките ви. Арката е мястото, където ще си кажете "ДА!" и ще запечатате любовта с подписите си. Това са едни от най-важните снимки във вашия ден. Знаем, че към арката трябва да се подходи изключително внимателно и в нея да се вложи много креативност! А букетът... Букетът... Той е като роклята, обувките, воала и грима на булката. Той я прави булка. Малкият букет за хвърляне, не-винаги наподобява булченския букет, но винаги попада в ръцете на неомъжено момиче, което усмихва.

То насочва вашите гости, към мястото, което с внимание сте отредили за тях. Тук може да се добавят винили за снимки, фото-будки, книга за пожелания или нейни вариации и каквото още пожелаете.

Таблото...

Етикетите...

...могат да бъдат, не само част от украсата на масите, а и комплимент към всеки гост.

Бутониери за дамите и господата...

Младоженска кутия...

Освен стандартното сватбено приложение - а именно - да съберете подаръците си в нея, младоженската кутия има по-значима функция. Тя ще съхранява голяма част от спомените ви от този ден и ще бъде поставена на видно място в дома ви, когато вече официално сте семейство.

Тук идва един от големите проблеми на булката - как да направя подарък, който да бъде хем функционален, хем да пасва на концепцията на сватбата, хем да бъде красив, хем... Ще създадем перфектния подарък с послание! Просто ни разкажете историята си!

Подаръчетата за гости...

Сватбените чаши...

С тях ще си кажете първото "Наздраве!" като семейство, след кумското "Горчиво!" и вероятно на всяка годишнина от този ден. Ще изработим уникални чаши за вас и вашите кумове.

Планиране, Организация, Координация

Можем да предложим цялостна концепция или да реализираме идеите ви ЗАЕДНО, за да направим вашия сватбен ден незабравим! Ще отговорим на всяко ваше желание – дори на това, за което още не се сещате!

Изработка на покани и подаръци за гости

Можем да изработим покани, като предложим и текст, разказващ вашата приказка. Ще изработим и подаръците за гостите ви, като съобразим концепцията на тържеството.

Изработка на украса

След като обсъдим концепцията, можем да изработим украсата за вашия мечтан ден, в най-малките детайли. Като започнем от гривни, бутониери, кошнички, кутии за подаръци и халки, булченски букети, украси за маси, арки, табели, табло за настаняване, чаши и каквото още ви хрумне.

Програма

Можем да предложим водещи, DJ, фотограф, видеозаснемане. В зависимост от темата на събитието ви, можем да осигурим артисти, които да допринесат за настроението на вас и вашите гости.

От опит знаем, че да си булка не е лесно. Знаем, че идеалната сватба е в главата ви, но в процеса на организация, имате желанието нещо да се промени. Знаем, че младоженецът не се включва много в украсата, но пък, реши ли, че нещо трябва да се случи по даден начин, то НАИСТИНА трябва да бъде така. Знаем, че за вас е важно да сте спокойни, за да се насладите максимално на единствения ден в живота ви, в който ще преживеете това, което ви предстои. Знаем, че ви трябва някой, на когото да разчитате! И ние сме насреща - можем да организираме, координираме и менажираме вашето сватбено събитие. От мястото, през DJ, водещ, музиканти, кетъринг, украса, подаръци, покани, координатор, озвучаване и още...

Разчитайте на нас за всичко!

И бъдете спокойни - това е вашата приказка!

Към началото