Както на всеки празник, така и в сватбения ден, сватбена украса, подаръци, покани и всички дребни на пръв поглед детайли, са важна част от подготовката. Те допринасят за атмосферата, визията, дори и за настроението. Съобразени с концепцията на събитието, освен красиви, те могат да бъдат и функционални.

Статии за сватбена украса, игри, идеи за програма и всичко, което ви вълнува за предстоящия ден, можете да намерите в секция Новини!

Поканите

Поканата е едно от най-важните неща за една булка! Тя е едновременно спомен, отношение, носи радост и оставя впечатление за изпращача. Поканата е лицето на вашата сватба… и ние добре знаем колко е притеснена всяка булка, докато на види в рецете си идеалната покана!

Можем да предложим нестандартни покани, както и текст към тях. Разгледайте секция Текстопис.

Кутийката за пръстени...

Кутийката за халки е нещо изключително сантиментално за младоженците! Тя ще съхранява вашите халки до момента на чаканото „ДА“. Нейната украса е отношение от младоженците, към самите младоженци. Знаем, че любовта е красива и ще я изобразим на перфектната кутия за халки. Можете да ни се доверите!

Украсата...

Украсата на сватбата е нещото, което превръща едно събиране на „двама луди и двеста гладни“, в истинска сватба! Всеки детайл е важен за булката и всяка точица, бод, камъче или мънисто, трябва да бъде на точно-определеното място. Украсата е това, което кара жените да се почувстват като исктински принцеси! Можем да вплетем различни материали, за да пресъздадем вашата визия за идеалната приказка!

Сватбен автомобил...

Разбира се, украсата на автомобила, също трябва да бъде съобразена с концепцията на сватбата!

Кошничките и късметчетата...

Все повече сватби в България, започват да се случват на открито. Тук идва момента на малките шаферки и шафери, които поръсват пътя на булката към олтара с цветя и други, поставени в кошнички, които също биват украсени.

Късмети...

Късметчетата, които кумата хвърля след гражданския брак, също не са за пренбрегване. Според старите хора, броят им трябва да е толкова, колкото годините на булката.

Булченският букет и арката...

Те ще бъдат акцент в този специален ден и ще украсят снимките ви. Арката е мястото, където ще си кажете „ДА!“ и ще запечатате любовта с подписите си. Това са едни от най-важните снимки във вашия ден. Знаем, че към арката трябва да се подходи изключително внимателно и в нея да се вложи много креативност! А букетът… Букетът… Той е като роклята, обувките, воала и грима на булката. Той я прави булка. Малкият букет за хвърляне, не-винаги наподобява булченския букет, но винаги попада в ръцете на неомъжено момиче, което усмихва.

Таблото...

То насочва вашите гости, към мястото, което с внимание сте отредили за тях. Тук може да се добавят винили за снимки, фото-будки, книга за пожелания или нейни вариации и каквото още пожелаете.

Етикетите...

…могат да бъдат, не само част от украсата на масите, а и комплимент към всеки гост.

Гривни за дамите и Бутониери за господата...

Младоженска кутия...

Освен стандартното сватбено приложение – а именно – да съберете подаръците си в нея, младоженската кутия има по-значима функция. Тя ще съхранява голяма част от спомените ви от този ден и ще бъде поставена на видно място в дома ви, когато вече официално сте семейство.

Подаръчетата за гости...

Тук идва един от големите проблеми на булката – как да направя подарък, който да бъде хем функционален, хем да пасва на концепцията на сватбата, хем да бъде красив, хем… Ще създадем перфектния подарък с послание! Просто ни разкажете историята си!

Можете да разгледате различни продукти, в нашия онлайн магазин.

Сватбените чаши...

С тях ще си кажете първото „Наздраве!“ като семейство, след кумското „Горчиво!“ и вероятно на всяка годишнина от този ден. Ще изработим уникални чаши за вас и вашите кумове.

Можете да видите комплекти с изработвани от нас чаши ТУК.

От опит знаем, че да си булка не е лесно. Знаем, че идеалната сватба е в главата ви, но в процеса на организация, имате желанието нещо да се промени. Знаем, че младоженецът не се включва много в украсата, но пък, реши ли, че нещо трябва да се случи по даден начин, то НАИСТИНА трябва да бъде така. Знаем, че за вас е важно да сте спокойни, за да се насладите максимално на единствения ден в живота ви, в който ще преживеете това, което ви предстои. Знаем, че ви трябва някой, на когото да разчитате!

И ние сме насреща – можем да организираме, координираме и менажираме вашето сватбено събитие. От мястото, през DJ, водещ, музиканти, кетъринг, украса, подаръци, покани, координатор, озвучаване и още…

Планиране, Организация, Координация

Можем да предложим цялостна концепция или да реализираме идеите ви ЗАЕДНО, за да направим вашия сватбен ден незабравим! Ще отговорим на всяко ваше желание – дори на това, за което още не се сещате!

Изработка на покани и подаръци за гости

Можем да изработим покани, като предложим и текст, разказващ вашата приказка. Ще изработим и подаръците за гостите ви, като съобразим концепцията на тържеството.

Изработка на украса

След като обсъдим концепцията, можем да изработим украсата за вашия мечтан ден, в най-малките детайли. Като започнем от гривни, бутониери, кошнички, кутии за подаръци и халки, булченски букети, украси за маси, арки, табели, табло за настаняване, чаши и каквото още ви хрумне.

Програма

Можем да предложим водещи, DJ, фотограф, видеозаснемане. В зависимост от темата на събитието ви, можем да осигурим артисти, които да допринесат за настроението на вас и вашите гости.

От опит знаем, че да си булка не е лесно. Знаем, че идеалната сватба е в главата ви, но в процеса на организация, имате желанието нещо да се промени. Знаем, че младоженецът не се включва много в украсата, но пък, реши ли, че нещо трябва да се случи по даден начин, то НАИСТИНА трябва да бъде така. Знаем, че за вас е важно да сте спокойни, за да се насладите максимално на единствения ден в живота ви, в който ще преживеете това, което ви предстои. Знаем, че ви трябва някой, на когото да разчитате!

И ние сме насреща – можем да организираме, координираме и менажираме вашето сватбено събитие. От мястото, през DJ, водещ, музиканти, кетъринг, украса, подаръци, покани, координатор, озвучаване и още…

Разчитайте на нас за всичко!

И бъдете спокойни - това е вашата приказка!

Арт Е Факт – подаръци онлайн – Изработваме ръчно рисувани и дигитални картини, гравирани картини, шаржове и карикатури и други. Изработваме също ръчно рисувани, 3Д-декорирани и гравирани стъклени и керамични чаши, чинии и други. Рисунките се изработват с акрилни бои, а декорациите – с глина, канап, тел, текстил, хартия, камъни, мъниста, текстилни елементи, дърво, прежда, пластмаса, плексиглас, стъкло и други. Можем да предложим предварителен проект на изделие, което бихте искали да изработим. Освен картини и чаши, можем да изработим бутилки, продукти от Еко-кожа, нестандартни фигурки, рисувани тениски, можем да декорираме ваш текстил и кецове, можем да разработим и произведем нестандартен бутиков артикул по ваше желание. Имаме възможността да издадем Сертификат за уникалност на изделие. Изработваме макети, 3D-print, смесена техника и други.

Екипът ни е обучен за работа със софтуерни продукти, позволяващи дигитално проектиране и визуализация на проекти или създаване на видео материали. След предоставяне на проект от наша страна, вие ще можете да придобиете представа, относно продуктите, които да очаквате. При поръчка на по-голямо количество, Арт Е Факт, задължително изготвя мостра, която трябва да бъде одобрена. Предлагаме услуги по предпечатна подготовка, печат, видеообработка. Предлагаме организация и координация на събития и изработка на украси, покани и други. Може да създадем текст за всеки Ваш проект. Можете да разгледате секция Услуги. Посетете нашите профили във Facebook, Instagram, YouTube. Следете нашите Новини. Всички наши инициативи, ще намерите в секция Събития.

Абонирайте се за нашите профили във FacebookInstagramYouTube. Следете нашите Новини. Всички наши инициативи, ще намерите в секция Събития.

Scroll to Top