Защо да изберете нас?

Арт Е Факт - ВАШАТА сватбена агенция!

.

Планиране, организация и координация

Вашият сватбен агент ще бъде на разположение, за да се чувствате спокойни. Ще съдействаме за избор на тема, място, меню. Ще изготвим план преди и по време на събитието, ще се заемем с резервации на хотел, траспорт за гостите ви и всичко друго, необходимо за вашата приказка.

Изработка на покани, украса и подаръци

Можем да изработим покани, като предложим и текст който да разказва вашата история. Ще изработим всички украси, аксесоари и подаръци, съобразени с темата на сватбата и с внимание към всеки детайл. Гарантираме, че всяка изработена от нас украса е уникална и неповторима.

Програма, техническо обезпечаване и артисти

Можем да предоставим препоръки за водещ, DJ, фотограф и др. В зависимост от темата на сватбата, можем да осигурим артисти, които да допринесат за настроението на вас и вашите гости. Ще се погрижим за озвучаване, осветление, пушек и други.

Украса за сватбена маса Пеперуди – декорация с изкуствени зелени цветя, ръчно изработени хартиени пепреуди в синьо, бяло и розово, канапени топки, поставени във висока стъклена чаша. Състав: изкуствени цветя, канап, хартия, стъкло, пластмаса.

Вече знаете, че да си булка не е лесно. Знаем, че идеалната сватба е в главата ви, но в процеса на организация, имате желанието нещо да се промени. Знаем, че за вас е важно да сте спокойни, за да се насладите максимално на единствения ден в живота ви, в който ще преживеете това, което ви предстои. Знаем, че ви трябва някой, на когото да разчитате!

Сватбен букет Рози, в есенни цветове, от Арт Е Факт

И ние сме насреща – ще планираме, организираме, координираме и менажираме вашето сватбено събитие. Ще изработим всички необходими аксесоари и ще съдействаме в намирането на подходящ екип! 

Арт Е Факт не просто обича приказките, Арт Е Факт ги създава!
Разчитайте на нас!

Последвайте Арт Е Факт в социалните мрежи :  FacebookInstagramYouTube.

Scroll to Top