Сватбени артикули

Както на всеки празник, така и

в сватбения ден, украсата,

подаръците, поканите и всички

дребни на пръв поглед детайли, са важна част от подготовката. Те допринасят за атмосферата, визията, дори и за настроението. Съобразени с концепцията на събитието, освен красиви, те могат да бъдат и функционални.

Поканите...

Поканата е едно от най-важните неща за една булка! Тя е едновременно спомен, отношение, носи радост и оставя впечатление за изпращача. Поканата е лицето на вашата сватба... и ние добре знаем колко е притеснена всяка булка, докато на види в рецете си идеалната покана!

Можем да предложим нестандартни покани, както и текст към тях. Разгледай Видеообработка и Текстопис.

 

Кутийката за пръстени...

Кутийката за халки е нещо изключително сантиментално за младоженците! Тя ще съхранява вашите халки до момента на чаканото "ДА". Нейната украса е отношение от младоженците, към самите младоженци. Знаем, че любовта е красива и ще я изобразим на перфектната кутия за халки. Можете да ни се доверите!

 

Украсата...

Украсата на сватбата е нещото, което превръща едно събиране на "двама луди и двеста гладни", в истинска сватба! Всеки детайл е важен за булката и всяка точица, бод, камъче или мънисто, трябва да бъде на точно-определеното място. Украсата е това, което кара жените да се почувстват като исктински принцеси! Можем да вплетем различни материали, за да пресъздадем вашата визия за идеалната приказка!

Кошничките и късметчетата...

Все повече сватби в България, започват да се случват на открито. Тук идва момента на малките шаферки и шафери, които поръсват пътя на булката към олтара с цветя и други, поставени в кошнички, които също биват украсени.

 

 

 

Сватбен автомобил

Разбира се, украсата на автомобила, също трябва да бъде съобразена с концепцията на сватбата!

 

 

Късметчетата, които кумата хвърля след гражданския брак, също не са за пренбрегване. Според старите хора, броят им трябва да е толкова, колкото годините на булката.

 

 

Булченският букет и арката...

Те ще бъдат акцент в този специален ден и ще украсят снимките ви.

Арката е мястото, където ще си кажете "ДА!" и ще запечатате любовта с подписите си. Това са едни от най-важните снимки във вашия ден. Знаем, че към арката трябва да се подходи изключително внимателно и в нея да се вложи много креативност!

А букетът... Букетът... Той е като роклята, обувките, воала и грима на булката. Той я прави булка.

Малкият букет за хвърляне, не-винаги наподобява булченския букет, но винаги попада в ръцете на неомъжено момиче, което усмихва.

Таблото...

То насочва вашите гости, към мястото, което с внимание сте отредили за тях.

Тук може да се добавят винили за снимки, фото-будки, книга за пожелания или нейни вариации и каквото още пожелаете.

 

Етикетите...

...могат да бъдат, не само част от украсата на масите, а и комплимент към всеки гост.

Бутониери за дамите и господата...

Младоженска кутия

Освен стандартното сватбено приложение - а именно - да съберете подаръците си в нея, младоженската кутия има по-значима функция. Тя ще съхранява голяма част от спомените ви от този ден и ще бъде поставена на видно място в дома ви, когато вече официално сте семейство.

 

Подаръчетата за гости...

Тук идва един от големите проблеми на булката - как да направя подарък, който да бъде хем функционален, хем да пасва на концепцията на сватбата, хем да бъде красив, хем... Ще създадем перфектния подарък с послание! Просто ни разкажете историята си!

 

Сватбените чаши...

С тях ще си кажете първото "Наздраве!" като семейство, след кумското "Горчиво!" и вероятно на всяка годишнина от този ден.

Ще изработим уникални чаши за вас и вашите кумове.

От опит знаем, че да си булка не е лесно. Знаем, че идеалната сватба е в главата ви, но в процеса на организация, имате желанието нещо да се промени. Знаем, че младоженецът не се включва много в украсата, но пък, реши ли, че нещо трябва да се случи по даден начин, то НАИСТИНА трябва да бъде така. Знаем, че за вас е важно да сте спокойни, за да се насладите максимално на единствения ден в живота ви, в който ще преживеете това, което ви предстои. Знаем, че ви трябва някой, на когото да разчитате!

И ние сме насреща - можем да организираме, координираме и менажираме вашето сватбено събитие.

От мястото, през DJ, водещ, музиканти, кетъринг, украса, подаръци, покани, координатор, озвучаване и още...

Разчитайте на нас за всичко!

И бъдете спокойни - това е вашата приказка!

Харесайте ни:

Към началото