Литературни новини

В Категория Литературни новини, можете да прочетете статии и публикации за нашата марка. Тук ще ви информираме за промяна в работното време и ваканции. За предстоящи наши инициативи, интересни случки, предстоящи събития, отминали събития, факти за бранда, екипа и други. Стараем се да създаваме публикации, които да бъдат полезни за вас. Можете да изпратите съобщение до екипа ни, с тема, за която бихте искали да прочетете в секция Новини. За всякакви въпроси, сме на разположение. Ако имате желание да публикуваме ваша статия, чувствайте се свободни да се свържете с нас! Разчитайте на екипа ни за изработка на бранд елементи, рекламни артикули, бизнес стратегии и всичко, което може да бъде необходимо на Вашия бизнес. Можете да разчитате на добре обучен екип е наше лице.

Молим да имате предвид, че нашите публикации и статии изразяват нашата позиция, виждане и впечатления, относно коментираните теми.

Вижте още: Арт Е Факт Новини; Проект Арт Е Факт; Нови услуги; Ателие Арт Е Факт; Направи си сам; Всичко за сватбата; Изобразително изкуство; Литературни новини; Музикални новини.

Продуцент. мениджър, издателство - Арт Е Факт - разчитайте на нас!

Елена Лазарова – за Арт Е Факт, изкуството и ГАМБИТ!

Говорим си с Елена Лазарова – Управител на Арт Сувенири ООД, един от създателите на бранда Арт Е Факт и автор на текста към книгата и спектакъл „ГАМБИТ„. Тя пише …

Елена Лазарова – за Арт Е Факт, изкуството и ГАМБИТ! Read More »

книгата ГАМБИТ - Услуги и красиви неща

Проект Арт Е Факт, с първи продукт – книга и спектакъл ГАМБИТ!

Проект Арт Е Факт е една от инициативите ни в последните години. След CoVid, екипът ни се захваща с поредното ново начинание, а именно – създаване на колаборации. Готови сме …

Проект Арт Е Факт, с първи продукт – книга и спектакъл ГАМБИТ! Read More »

Scroll to Top