Ваканция през август

Ваканция през август 
Ваканция sunflower
sunflower eco leather
 С настъпването на летните месеци, Арт Е Факт планира своята ваканция!  
Момичетата ни отиват на море!

За да не останете неподготвени, даваме своето едномесечно предизвестие, с цел да имаме време да реализираме поръчките ви на време.  Ателие Арт Е Факт няма да работи в периода- 14-29.08.2022г.

Сега е моментът, в който да направите поръчките на уникалните изделия, които ще подарите през август.  Понеже реждените дни и имените дни на близките ви хора, не се вълнуват от нашите ваканции, се чувстваме длъжни да ви информираме на време. Можете да разгледате нашия онлайн магазин и да изберете готов продукт, който отговаря на вашите предпочитания.

Втората ви опция е да се свържете с нас, чрез e-mail, телефонно обаждане, facebook или instagram, за да обсъдим и изработим нещо специално. Срокът за изработка е около 10 /десет/ работни дни, така че, очакваме да ни потърсите.

Третата опция, в периода преди 14.08.2022г. и след 30.08.2022г., разбира се е да дойдете на място в Ателие Арт Е Факт, където можете да видите на живо нашите творения, както и каталози на примерни изделия, които сме произвеждали във времето. В Ателие Арт Е Факт, освен че можем да обсъдим идеен проект, можете и да закупите готов наличен продукт. 

Гарантираме ви, че ще останете доволни. Освен това, няма нужда да се чудите как да опаковате нашите продукти, защото ние ще ви ги предоставим в уникална опаковка, изработена от нашите момичета. 

Част от продуктите, които сме изработвали, можете да намерите в нашия онлайн магазин, но единствено въображението ви е границата, която следват нашите момичета!

Можете да получавате невероятните си артикули до 13.08.2022 г., включително,
а след 29.08.2022 г., обещаваме да бъдем заредени с морски емоции и още по-креативни и продуктивни.

Можете да се свържете с нас чрез нашите Контакти, или във facebook.

Ваканция през август

Ваканция sunflower
sunflower eco leather

Scroll to Top