Арт Е Факт по време на SOFIA WEDDING EXPO 2024

В началото на 2024 година, Арт Е Факт взе участие в сватбеното изложение SOFIA WEDDING EXPO 2024. Това беше нашата първа изява в сватбеното ни амплоа, за настоящата година. Знаем, че късно ви разказваме, но изложението беше успешно за нас и трябваше да обърнем внимание на задачките, които последваха.

Сватбено изложение SOFIA WEDDING EXPO 2024 се проведе за шестнадесета поредна година, в рамките на два дни – 13 и 14.01.2024 г., с домакин Хотел София Балкан Палас.

Адмирираме подобни инициативи, тъй като на форуми като този, успяваме да консултираме не една и две булки. За нашия екип е важно да знаете, че можете да разчитате на нас не-само за изработка на сватбените ви украси и артикули.

Сватбена визия на арка в розово, синьо и жълто, от Арт Е Факт
Ръчно-изработен букет за хвърляне от изкуствени цветя кала Арт Е Факт, в бяло и зелено

Успяхме да се запознаем с много булки, нагърбили се с нелеката задача да организират сватбите си сами. Радваме се, че имахме честта да обсъдим с тях идеи и да ги насочим. Благодарим ви, момичета, че ни допуснахте в световете на приказките си, че споделихте страховете и притесненията си с нас и че успяхме заедно да намерим най-добрите варианти за решаване на стресиращи казуси. Приказката предстои! Успех и знайте, че екипът ни е на разположение и след изложението.

Радваме се и на вниманието, което отдели Валерия на нашия щанд, като се впечатли и от една от нашите украси. Благодарим!

Щандът Арт Е Факт Weddings

Щандът ни беше дълго замислян и изработван. В рамките на няколко месеца, успяхме да изработим арка, украси и декорации, чаши, кутии и всичко необходимо, което да представи две коренно-различни визии и да покаже на посетителите, че можем да се съобразим с желанията на всяка булка. 


Сватбена агенция Арт Е Факт

Първата визия беше изпълнена в Бохо стил. Придържахме се към естествени материали, земни цветове и семпла визия.

Табелки с имена на гости от Арт Е Факт
Ръчно изработени сватбени ратикули от Арт Е Факт
Ръчно изработени артикули от Арт Е Факт
Сватбени бутониери Слънчоглед - в кафяво и зелено от Арт Е Факт

Този тип сватби са изключително популярни в последно време. Изборът на Бохо стил свидетелства за артистизмът и свободолюбието на младоженците, няма рамки, няма строгост. Това, разбира се, не ги прави по-малко елегантни. Въпреки кецовете /които стават част от почти всеки стил сватба в последните години/, булките са феерични, украсите – цветни, а местата за събития все по-красиви. По-често Бохо сватбите се случват на открито, което дава възможност за едни други усещания, донесени от природата.

Втората визия беше Пеперудена феерия. Цветовете бяха розово, синьо и бяло, всичко беше изпълнено доста по-приказно.

Сватбено разпределително табло Пеперуди – ръчно-изработено и декорирано с хартиени пеперуди и сатенени сърчица в розово, бяло и синьо. Състав: хартия, текстил, лепило, лак, пластмаса, мастило. Размер: 70х50 см.
Ръчно изработени артикули от Арт Е Факт
Ръчно изработени сватбени ратикули от Арт Е Факт
Номер за маса Пеперуди, в розово, синьо и бяло - ръчно изработен. Основа - камък, декориран с ръчно изработени от хартия пеперуди и цифра. Състав: хартия, пластмаса, текстил, камък.

Разбира се, този стил визия също привлече своите последователи. Цветовете розово и синьо са изключително предпочитани от булките в този сезон. Целта ни беше да създадем по-пищна визия, която да покаже колко много вярваме в приказките. А ръчно-изработените пеперуди, бяха символ за пърхащите пеперуди в стомаха на влюбените. Разбира се, това е една малка част от това, което можем да предложим. Радваме се, че успяхме да обсъдим различни концепции с клиентите си и да отговорим на очакванията им.

За да бъдат визиите напълно завършени и да улесним булките, бяхме изработили всички необходими принадлежности и аксесоари – до най-малкия детайл: украси, табла, табелки с имена на гости, номера на маси, кошнички, късметчета, чаши, кутийки за халки, сватбени кутии, букети и други.

Ръчно изработени артикули от Арт Е Факт

Всяка изработена от нас украса е уникална и неповторима!

Както казваме на всеки клиент – не предлагаме вече използвани украси! Вашето събитие е важно за нас и трябва да бъде специално!

Успяхме да се насладим на контакта с посетителите, като се запознахме дори с най-малките. Консултирахме всеки, който имаше въпрос към нас, защото знаем какъв е стресът за булките в периода преди сватбата.

За всички вас, създадохме и блога Всичко за сватбата, където да намерите полезна информация при организацията на сватбено събитие.

Екипът на Арт Е Факт по време на Сватбено изложение SOFIA WEDDING EXPO 2024

И след края на събитието, продължаваме да пишем приказки... ЗАЕДНО!

Независимо от предпочитанията на нашите клиенти, екипът ни цели да създаде перфектната сватба, задоволявайки и най-малкия къприз. В зависимост от желанията на младоженците, ние ще предложим най-доброто решение, подправено със стил и вкус, чрез изкуството, което ще създаде незабравими емоции. 

Арт Е Факт не просто обича приказките, Арт Е Факт ги създава!

Освен за цялостната концепция и изпълнение на проект, екипът ни може да предложи консултация, организация, планиране, координация, техническо обезпечаване, водещи и артисти. Не се колебайте да се свържете с нас за първата ви сватбена консултация!

Благодарим на SOFIA WEDDING EXPO за поканата да участваме в сватбеното изложение за 2024 година. Благодарим и на София Балкан Палас за гостоприемството.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top